>Lapset / nuoret

Seurakuntamme LAPSI / NUORISOTYÖ antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden tulla Jumalan luo ja auttaa heitä oppimaan tästä maailman suurimmasta rakkaudesta lisää. Lapsuudessa tutuiksi tulleet asiat vaikuttavat aikuisuuteen saakka. Olet tervetullut mukaan rakentamaan tämän tuomaa parempaa tulevaisuutta.

Sunnuntaitilaisuuksiemme aikana sivusaliin on rakennettu perheen pienimmille leikkitila, jossa vanhempi voi olla vapaasti lapsensa kanssa. Huoneesta on näkyvyys puhujaan ja erillinen kovaääninen takaa myös puheiden kuuluvuuden.

Seurakuntamme lasten/varkkarien KESÄLEIRIT on olleet myös suosittuja. Viime vuosina se neljän päivän leiri on pidetty Nummi-Pusulan (nyk. Lohja) puolella, Rausjärven leirikeskuksessa. Leirin ajankohdasta ilmoitellaan sittemmin, kun kesä lähestyy.

Nuotioilta